Gazi Eğitim Fakültesi Bölüm ve Ana Bilim Dalı Başkanları ile Verimlilik Toplantısı çevrim içi olarak yapıldı
27 Ağustos 2021 | 14:36

Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ ve Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Doç. Dr. Serkan KOŞAR, Bölüm ve Ana Bilim Dalı Başkanlarımızın ile Fakülte Sekreterimiz Cumhur ŞEKERCİ’nin katılım sağladığı ve Gazi Eğitim Fakültesinin bir yıllık faaliyetlerinin değerlendirmesinin yapıldığı “Gazi Eğitim Fakültesi Bölüm ve Ana Bilim Dalı Başkanları ile Verimlilik Toplantısı” çevrim içi olarak yapıldı.
Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin açılış konuşmasının ardından, Fakültemizde bir yıllık faaliyetleri kapsayan sunumla başlayan toplantı Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın konuşmalarıyla devam etti. Söz alan Bölüm ve Ana Bilim Dalı Başkanları, Rektörlüğümüzden ve Dekanlığımızdan destek bekledikleri çeşitli konuları ve fırsatları dile getirdiler.
Oldukça verimli geçen ve belirli aralıklarla tekrarlanması planlanan toplantıda; akademik verimliliğin ve uluslararası derecelendirme kuruluşlarının izlediği Üniversitemizin performans göstergelerinin artırılması adına yapılabilecekler somut olarak ele alındı.

 

-1 -1 -1 -1
background image