Dekanlığımız Tarafından Fakültemizin Binalarına “Düşüncelerinizi Önemsiyoruz” Temalı Memnuniyet ve Öneri Kutuları Yerleştirildi
17 Eylül 2021 | 14:28

Fakültemizin Bosna, Hersek, F Blok, C Blok, Müzik Eğitimi ve Resim –İş Eğitimi binalarının girişlerindeki görünür kısımlarına Dekanlığımız tarafından “Memnuniyet ve Öneri Kutuları” yerleştirildi. Bu bağlamda Öğretim Üyelerimizin, Öğretim Elemanlarımızın ve öğrencilerimizin çeşitli konularda geliştirerek yerleştirilen Memnuniyet ve Öneri Kutularına bırakacağı çözüm önerileri “Sürekli İyileştirme İlkesi” gözetilerek belirli aralıklarla Dekanlığımız tarafından kontrol edilerek değerlendirmeye alınacaktır.

Fakülte web sayfamızda bu amaçla daha önce uygulamaya konulan “Elektronik Gazi Eğitim Fakültesi Öğrenci İstek, Şikâyet ve Öneri Formu” işlevine devam etmektedir.

Gazi Eğitim Fakültesi Öğrenci İstek, Şikâyet ve Öneri Formu bağlantısı için tıklayınız.

Sağlayacağınız katkılar için şimdiden teşekkür ederiz.

Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı

-1 -1 -1 -1 -1 -1