Fakültemizi Yeni Kazanan Öğrencilerimize Yönelik “Oryantasyon ve Tanışma Toplantısı” Düzenlendi
7 Ekim 2021 | 10:24

Fakültemizi yeni kazanan öğrencilerimize yönelik oryantasyon ve tanışma toplantısı düzenlendi. Çevrim içi ortamda düzenlenen toplantının oturum yöneticiliğini; Fakültemizin Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nazife Burcu TAKIL üstlendi. Oryantasyon ve Tanışma Toplantısına Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Doç. Dr. Serkan KOŞAR ile öğrenciler katılım sağladı. Programda Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin Fakültemizin tanıtımını yaptığı sunumun ardından, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Doç. Dr. Serkan KOŞAR söz alarak, öğrencilere yönelik mesajlarını ve temennilerini ilettiler.

Çevrim İçi Oryantasyon ve Tanışma Toplantısının video kaydını izlemek için tıklayınız.