Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetiminden Dekanlığımıza Ziyaret
25 Ekim 2021 | 15:33

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezinin Müdürü Prof. Dr. Demet H. SOMUNCUOĞLU ÖZERBAŞ ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Serhat KARYEYEN, merkez faaliyetleri kapsamında Dekanlığımıza 25.10.2021 tarihinde bir ziyarette bulundu.

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Fakülte Sekreterimiz Cumhur ŞEKERCİ’nin hazır bulunduğu ziyarette, merkez faaliyetleri hakkında şimdiye kadar yapılanlar ve bundan sonraki süreçlerde yapılabilecekler konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, ziyaretin ardından, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Demet H. SOMUNCUOĞLU ÖZERBAŞ ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Serhat KARYEYEN’e teşekkür etti.