Dekanımızın Yürütme Kurulu Üyesi Olduğu Eğitim Fakülteleri Dekanlar Konseyinden Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret
26 Ekim 2021 | 10:50

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Yürütme Kurulu Üyesi Olduğu Eğitim Fakülteleri Dekanlar Konseyi olarak, diğer Yürütme Kurulu Üyeleri Başkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadegül AKBABA ALTUN ve Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahiddin ÖĞÜLMÜŞ ile birlikte Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Harun FATSA’yı makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Ankara’daki Eğitim Fakülteleri ile Ankara İl Milli Eğitimi Müdürlüğü arasında koordineli bir şekilde devam eden çalışmalar ve bundan sonraki süreçlerde yapılabilecek iş birlikleri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Harun FATSA, nazik ziyaretlerinden dolayı Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Prof. Dr. Sadegül AKBABA ALTUN ve Prof. Dr. Selahiddin ÖĞÜLMÜŞ’e teşekkür etti.

İlmem-1