TRT Spikeri ve Radyo Programcısı Gökben ÇALIŞKAN “Etkili İletişim ve Diksiyon” Konulu Seminerde Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi
4 Kasım 2021 | 14:29

TRT Spikeri ve radyo programcısı Gökben ÇALIŞKAN, Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nazife Burcu TAKIL’ın girişimi, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalının daveti ve Dekanlığımızın desteğiyle düzenlenen “Etkili İletişim ve Diksiyon” konulu eğitim seminerinde öğrencilerimizle bir araya geldi.

F Blok Konferans Salonunda yüz yüze düzenlenen seminer kapsamında, öğrencilerimize “Etkili İletişim ve Diksiyon” konusunda uygulamaya dayalı eğitim verildi. Oldukça keyifli ve verimli geçen seminerin ardından Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, “Etkili İletişim ve Diksiyon” konusunda günlük konuşma dilinde önemli sorunlar olduğunu ve bu bağlamda bu tür eğitimlerin önemine işaret etti. Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL; “Türkçe’mizin doğru kullanılması adına kurulduğu günden bu yana önemli bir misyon üstlenen Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’nun çatısı altında görev yapan ve davetimizi kırmayarak kabul eden Sayın Gökben ÇALIŞKAN’a teşekkür ediyoruz.”  diyerek hazırlanan Teşekkür Belgesini takdim etti.

 

-1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1
background image