Fakültemizin Akademik Personel Futbol Takımı Final Maçını Kazanarak Rektörlük Kupasının Sahibi Oldu
5 Kasım 2021 | 09:55

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Akademik-İdari Personel Halı Saha Futbol Turnuvası”nın şampiyonları belli oldu. Bu kapsamda, Fakültemizin akademik personel futbol takımı, final maçında karşılaştığı Tıp Fakültesi “Acil 112” takımını 2-0 yenerek Rektörlük Kupasının sahibi oldu.

Şehit Muhammet YALÇIN Spor Tesisleri futbol sahasında oynanan final müsabakası öncesinde, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ ile Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL stada gelerek takıma moral verdiler ve maçı protokol tribününden izlediler.

Kupa ve madalyalarını Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ ve Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin elinden alan oyuncularımız şampiyonluk coşkusunu doyasıya kutladılar. Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak, Akademik Personel Futbol takımımızı Geleneksel Rektörlük Kupası Turnuvasında göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

-1 -1 -1 -1 -1