Fakültemizin Ev Sahipliğinde “Türkiye’de Aile Değerlerinin Bugünü ve Geleceği” Konulu Panel Düzenlendi
15 Kasım 2021 | 14:13

Fakültemizin Ev Sahipliğinde Türk Felsefe Derneği tarafından “Türkiye’de Aile Değerlerinin Bugünü ve Geleceği” konulu panel düzenlendi.  Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonunda 05 Kasım 2021 tarihinde düzenlenen söz konusu panele Üniversitemizin dışında 15 üniversite da katkı sağladı. Panelin oturum başkanlığını Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ üstlendi.

Panelde “İslam’da Aile ve Sorumluluk” konulu sunumuyla Prof. Dr. Murtaza KORLAELÇİ; “Ailede Okulda ve Toplumda Değer Üzerine Düşünmek” konulu sunumuyla Doç. Dr. Mehmet Ali DOMBAYCI ve “Aile Değerlerinin Yaşatılması ve Gelecek Nesillere Aktarılmasında Aile Büyükleri ile Bir Arada Yaşamanın Rolü” konulu sunumuyla Prof. Dr. Ayşe Sıdaka OKTAY konuşmacı olarak katılım sağladılar.

-1