Fakültemizde Akıl Yürütme Topluluğu Tarafından “Bilimi İlerleten Adımlar –VII” Konulu Panel Düzenlendi
15 Kasım 2021 | 15:43

Fakültemizin Ev Sahipliğinde Gazi Üniversitesi Akıl Yürütme Topluluğu tarafından “Bilimi İlerleten Adımlar –VII” konulu panel düzenlendi. Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonunda 08 Kasım 2021 tarihinde düzenlenen söz konusu panelin oturum yöneticiliklerini Elif BEKMEZ ve Muhammet Tayyip TAŞ üstlendi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılım sağladığı panelde “Üstün Zekâlı Çocukların Bilim Algısı” konulu sunumuyla Prof. Dr. Mustafa Serdar KÖKSAL;  “Herkes Bunu Konuşuyor!” konulu sunumuyla ise Dr. Öğretim Üyesi Mustafa KARAAĞAÇLI konuşmacı olarak görev aldı.

Gazi Üniversitesi Akıl Yürütme Topluluğu Yönetimini ve topluluk üyelerini özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Akıl Yürütme Topluluğu -1