“Friday Talks” Konferans Serisinin Yedincisine Prof. Dr. Ayşegül DALOĞLU Konuk Oldu
19 Kasım 2021 | 15:15

Dekanlığımızın katkılarıyla, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili ve Eğitimi Anabilim Dalı tarafından belirli aralıklarla gerçekleştirilen; öğretim üyeleri, lisans ve lisansüstü öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilen “Friday Talks” etkinliklerinin yedincisi düzenlendi. Çevrim içi ortamda düzenlenen etkinliğin oturum yöneticiliğini Berke Oğuz YILMAZ’ın üstlendiği “Friday Talks-7” etkinliğine “Self Regulated Learning and Teaching” konulu sunumuyla Prof. Dr. Ayşegül DALOĞLU konuk oldu.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen ve açış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın yaptığı konferansa; Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, İngiliz Dili ve Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Paşa Tevfik CEPHE, öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım sağladı.

friday7-1 friday7-1 friday7-1 friday7-1 friday7-1 friday7-1