Fakültemizin Akademik ve İdari Personelleri TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi Aldı
29 Kasım 2021 | 15:38

Üniversitemiz ile Türk Standartları Enstitüsü arasında yürütülen iş birliği kapsamında belirlenen Fakültemizin Akademik ve İdari Personelleri, 22-26 Kasım 2021 tarihleri arasında TS EN ISO 9001: 2015 eğitimi aldı.

TSE Uzmanları Dr. Aysel ENGİN ve Ebru BALİ tarafından F Blok Konferans Salonunda verilen eğitime Fakültemizden Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Fizik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Musa SARI, Kimya Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Halil TÜMAY, Eğitim-Öğretim Koordinatörlüğü personelimiz Derya AKBABA, Personel Birimi çalışanımız Zeynep YÜREKTEN ve Öğrenci İşleri Birimi personelimiz Gülsün Özlem YERLİKAYA katıldı. İlgili eğitime fakültemizin dışında Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Fen Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Bilişim Enstitüsü akademik ve idari personelleri katılım sağladı.

Bu eğitim ve bir sonraki aşamada yapılacak olan çalıştay sonrasında Fakültemizin ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini alabilmek amacıyla başvuru yapılması planlanmaktadır.

 

iso-1 iso-1 iso-1 iso-1 iso-1 iso-1
background image