Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğretmenlik Uygulaması Derslerinin Etkili ve Verimli Yürütülebilmesi Amacıyla Çevrim İçi Toplantı Düzenlendi
30 Kasım 2021 | 15:59

Fakülte-Kurum İş Birliği kapsamında Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğretmenlik Uygulaması derslerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla Dekanlığımız tarafından öğrencilerimizle çevrim içi bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantı Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin açılış konuşmasıyla başlamış, ardından Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan Yılmaz YILDIRIM’ın konuşmaları ve açıklamalarıyla devam etmiştir. Toplantının moderatörlüğünü ise Doç. Dr. Ayfer SAYIN üstlenmiştir. Çevrim içi toplantıda soru cevapla kısmına geçilmiş ve son olarak Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ tarafından kapanış konuşmasıyla sona ermiştir.

zoom1-1 zoom1-1 zoom1-1