Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması Derslerinin Etkili ve Verimli Yürütülebilmesi Amacıyla Yüz Yüze Toplantı Düzenlendi
30 Kasım 2021 | 16:00

Fakülte-Kurum İş Birliği kapsamında Fakültemiz öğretim elemanları ve dördüncü sınıf öğrencilerimizle Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması derslerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla Dekanlığımız tarafından Gazi Konser Salonunda bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantı Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin açılış konuşmasıyla başlamış, ardından Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan Yılmaz YILDIRIM’ın konuşmaları ve açıklamalarıyla devam etmiştir. Toplantıda soru cevapla kısmına geçilmiş ve Yılmaz YILDIRIM’a fidan dikim sertifikasının takdim edilmesiyle sona ermiştir.

-1 -1 -1 -1 -1