Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması Derslerinin Etkili ve Verimli Yürütülebilmesi Amacıyla Çevrim İçi Toplantı Düzenlendi
30 Kasım 2021 | 16:52

Fakülte-Kurum İş Birliği kapsamında Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması derslerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi, ayrıca yenilenen 28.09.2021 tarihinde güncellenen yönergedeki değişikliklerle ilgili bilgi paylaşımı amacıyla Dekanlığımız tarafından öğretim elemanlarımızla Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması Koordinatörü Prof. Dr. Nusret KAVAK rehberliğinde çevrim içi bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantının moderatörlüğünü Doç. Dr. Ayfer SAYIN üstlenmiştir. Çevrim içi toplantıda soru cevapla kısmına geçilmiş ve son olarak Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ tarafından kapanış konuşmasıyla sona ermiştir.

-1 -1 -1