Öğr. Gör. Betül TOKGÖZ’ün Yürütücüsü Olduğu “Çocuk Giysilerinde Güvenli Üretim” AB Projesi Kapsamında Hazırlanan Ürünlerin Sergilendiği Tasarım Sergisinin Açış Programı Gerçekleştirildi
9 Aralık 2021 | 14:39

Fakültemizin Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Betül TOKGÖZ’ün yürüttüğü 2019-1-TR01-KA202-077103 kodlu AB Projesi kapsamında düzenlenen “Gençler Çocuklar İçin Tasarlıyor” ve “Çocuklar Sizin İçin Tasarlıyor” çalıştaylarında üretilen giysi tasarımlarının sergilendiği serginin açış programı gerçekleştirildi.

Gazi Konser Salonunda düzenlenen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Rektörlük Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami CANDAN, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Doç. Dr. Serkan KOŞAR, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hatice BEKİR, proje ekibi, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Program kapsamında, proje ekibinde yer alan; ancak geçtiğimiz Temmuz ayında kaybettiğimiz Dr. Öğretim Üyesi Mümin TUFAN için de bir anma etkinliği düzenlendi. Anma etkinliğine Dr. Öğretim Üyesi Merhum Mümin TUFAN Hoca’mızın değerli eşi, kıymetli çocukları, kız kardeşi ve yakın çevresi katılım sağladı.

Projenin amaçlanan hedeflere ulaşması temennisiyle, Dr. Öğretim Üyesi Merhum Mümin TUFAN Hoca’mızı rahmet ve özlemle anıyor, değerli ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

Çocuk giysilerinde güvenli üretim-1

Çocuk giysilerinde güvenli üretim-2