Doç. Dr. Çelebi ULUYOL’un Katkılarıyla Dene-Yap Teknoloji Atölyeleri “Siber Güvenlik” Kitabı Hazırlandı
13 Aralık 2021 | 11:50

Cumhurbaşkanlığımızın ilk 100 günlük İcraat Programı çerçevesinde, 81 İlde 100 Dene-Yap Teknoloji Atölyesi kurulmasına yönelik olarak, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı arasında önemli bir işbirliği tesis edilmiştir. Türkiye’de gençlerin, özellikle teknoloji alanında gelişimlerine katkı sağlayan bu dört önemli kurumun katkıları ile “Dene-Yap Türkiye” hayata geçirilmiştir.

“Dene-Yap Türkiye” kapsamında verilecek olan Siber Güvenlik dersine yönelik ortaokul ve lise içeriği olmak üzere 2 farklı kitap, TÜBİTAK koordinasyonunda Fakültemiz Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Çelebi ULUYOL ve Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet DEMİRCİ tarafından yazılmıştır. 09.12.2021 tarihinde “Dene-Yap Türkiye” kapsamında verilecek olan Siber Güvenlik dersi içeriklerinin birinci fazda 12 ilde açılan atölyelerde görevlendirilen 178 eğitmene tanıtımı öğretim üyelerimiz tarafından yapılmıştır.

“Dene-Yap Türkiye” projesine katkılarından dolayı Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çelebi ULUYOL’a teşekkürlerimizi sunuyor, başarılarının devamını diliyoruz.

background image