Dr. Ufuk ÖZKUBAT, Prof. Dr. Emine Rüya ÖZMEN Danışmanlığında Tamamladıkları Doktora Tezi ile “95. Yıl 95. Eser” Kapsamında En Başarılı Tez Yarışmasında Birinci Oldu
15 Aralık 2021 | 15:19

Fakültemiz Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Ufuk ÖZKUBAT, Prof. Dr. Emine Rüya ÖZMEN danışmanlığında, Eğitim Bilimleri Enstitüsünde tamamladıkları “Öğrenme Güçlüğü Olan Öğrenciler ile Düşük ve Ortalama Başarılı Olan Öğrencilerin Matematik Problemi Çözerken Kullandıkları Bilişsel Stratejiler ile Üstbilişsel İşlevler Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi” başlıklı Doktora tezi ile “Gazi Üniversitesi 95. Yıl 95. Eser” kapsamında en başarılı tez yarışmasında birinci olmuştur.

Dr. Ufuk ÖZKUBAT ve Danışmanı Prof. Dr. Emine Rüya ÖZMEN’e, düzenlenen ödül töreninde ödüllerini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ takdim etti. Dr. Ufuk ÖZKUBAT ve Danışmanı Prof. Dr. Emine Rüya ÖZMEN Hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ödül töreni ile ilgili detay bilgi için tıklayınız.

ödül töreni-1 ödül töreni-1 ödül töreni-1 ödül töreni-1 ödül töreni-1