“95. Yıl 95. Eser” Kapsamında Dereceye Giren En Başarılı Doktora Tezlerinin Danışmanları Ödüllerini Aldı
16 Aralık 2021 | 08:58

Üniversitemizin 95’inci kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “En Başarılı Doktora Tezi Ödül Töreni” programı, Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonunda düzenlendi. Üniversitemizde ilk defa gerçekleştirilen programa Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Buluç, Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Halkbank Bölge Müdürü Ahmet Karakaş, dekanlar, müdürler, daire başkanları, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Fakültemiz Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr.Emine Rüya ÖZMEN danışmanlığında, Araştırma Görevlisi Dr. Ufuk ÖZKUBAT tarafından hazırlanan; “Öğrenme Güçlüğü Olan Öğrenciler ile Düşük ve Ortalama Başarılı Olan Öğrencilerin Matematik Problemi Çözerken Kullandıkları Bilişsel Stratejiler ile Üstbilişsel İşlevler Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi” başlıklı Doktora tezi “Gazi Üniversitesi 95. Yıl 95. Eser” kapsamında en başarılı tez yarışmasında birinci olmuştur.

Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal ÖZTEMEL danışmanlığında, Neşe KURT DEMİRBAŞ tarafından hazırlanan; “Zorbalığa Seyircili Müdahale Psiko-Eğitim Programının Ortaokul Öğrencilerinin Zorbalığa Müdahale Becerilerine Etkisi” başlıklı Doktora tezi “Gazi Üniversitesi 95. Yıl 95. Eser” kapsamında en başarılı tez yarışmasında ikinci olmuştur.

Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selma YEL danışmanlığında, Eyüp YILMAZ tarafından hazırlanan; “Video Oyunu ve Geleneksel Oyun Oynayan Çocukların Sosyal Problem Çözme Becerileri ile Değer Algılarının Karşılaştırılması (Türkiye ve İngiltere Örneği)” başlıklı Doktora tezi “Gazi Üniversitesi 95. Yıl 95. Eser” kapsamında en başarılı tez yarışmasında üçüncü olmuştur.

Ödüle layık görülen Doktora tezlerinin Danışmanları olan Fakültemiz Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Emine Rüya ÖZMEN, Prof. Dr. Kemal ÖZTEMEL ve Prof. Dr. Selma YEL’i ve Doktoralarını tamamlamış bulunan mezun öğrencilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ödül töreni ile ilgili detay bilgi için tıklayınız.

Ödül töreninin YouTube kaydı için tıklayınız.

-1 -1 -1 -1
background image