Fakültemiz “Sağlam Adımlar Güçlü Gelecek” Projesine Ev Sahipliği Yaptı
21 Aralık 2021 | 14:18

“Sağlam Adımlar Güçlü Gelecek” Projesi, Ankara’da okuyan ve yaşayan Samsunlu gençlerin profesyonel hayata uyum sağlama sürecinde ihtiyaç duydukları manevi ve mental güçlüklere karşı yardımcı olunabilmesi adına Ankara Samsun Sanayici, İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) tarafından yürütülen Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-1) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen bir gençlik projesidir.

ASİYAD ve Gazi Üniversitesi işbirliği ile yürütülen proje kapsamında, 18.12.2021 tarihinde Fakültemizin Hersek Binası 1. Kat dersliklerinde Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çelebi ULUYOL tarafından “Sosyal Medyanın Etkili ve Verimli Kullanımı” başlıklı eğitim verilmiştir. Dernek yöneticileri ve üniversite öğrencilerinin katıldığı eğitime Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Musa YILDIZ da teşrif etmişlerdir.

 “Sağlam Adımlar Güçlü Gelecek” projesine vermiş olduğu destekten dolayı Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çelebi ULUYOL’a teşekkürlerimizi sunuyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

-1 -1 -1 -1 -1
background image