Fakültemiz Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı 4. Sınıf Öğretmen Adaylarımız "Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi" Kapsamında Güncel Konuların Yer Aldığı Sosyal Sorumluluk Projesi (Bilim Her Yerde) Sunumlarını Yaptı
29 Aralık 2021 | 15:57

Fakültemiz Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı 4. Sınıf Öğretmen Adaylarımız Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Güncel Konuların yer aldığı (1. Covid ve Aşılar 2. Küresel İklim Değişikliği-İstilacı Türler 3. Karbon ve Su Ayak İzi 4. Genetik Hastalıklar) Sosyal Sorumluluk Projesi (Bilim Her Yerde) sunumlarını 15 Aralık 2021 tarihinde Fakültemiz Resim-İş Eğitimi Binasında, 22 Aralık 2021 tarihinde Yabancı Diller Eğitimi (C Blok) binasında ve 29 Aralık 2021 tarihinde Hersek Binasında Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali GÜL ve Öğretim Elemanları ile çok sayıda öğretmen adayının katılımıyla gerçekleştirdiler.

Etkinlikte Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ konuşmasında bu tür sosyal sorumluluk projelerinin öğretmen adayları tarafından yürütülmesinin önemine vurgu yaparak, Gazi Eğitim Fakültesi’nin her konuda olduğu gibi küresel sorunların yaygınlaştığı bu günlerde üzerine düşen toplumu bilgilendirme faaliyetlerine devam ettiğini belirtti. Küresel sorunlarda farkındalık yaratılması ve toplumun bilgilendirilmesi açısından bu tür projelerin önemine dikkat çeken Prof. Dr. Mahmut SELVİ bu etkinlikler kapsamında emeği geçen Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Elemanlarını ve sunumlarda görev alan öğrencileri tebrik etti.

Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali GÜL Öğretmen adayları ve üniversite personelinin yoğun ilgi gösterdiği “Bilim Her Yerde” sosyal sorumluluk projelerinin 2022 yılı içerisinde de devam edeceğini belirti.

Dört ayrı stantta sunumların yapıldığı etkinlikler öğretmen adayları ve öğretim elemanlarının değerlendirmeleriyle tamamlandı.

biyoloji-1 biyoloji-1 biyoloji-1 biyoloji-1
background image