Prof. Dr. Abbas KETİZMEN'e Yunus Emre Enstitüsü Başkanlığından Teşekkür
20 Ocak 2022 | 09:54

Fakültemiz Güzel Sanatlar Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abbas KETİZMEN, Yunus Emre Enstitüsü tarafından 2022 yılı için hazırlanmış, Arap, Fransız, İngiliz ve Rus dillerinde yayımlanmış “Türk Tarihinden Yapraklar” adlı kitaba “Türk Evi Resimleri” çalışmasıyla katkı sağlamıştır.

Mezkûr çalışma, Enstitülerin bulunduğu ülkelerdeki millî kütüphaneler ile Enstitülerin kendi kütüphanelerinde okuyucuların hizmetine sunulmakta olup ayrıca ilgili ülkelerdeki muhatap kültür kurumları, diplomatik misyonlar ve kültür-sanat çevrelerine hediye olarak takdim edilmektedir. Söz konusu çalışma, T.C. Cumhurbaşkanlığınca Türkiye’de bulunan kordiplomatik misyon temsilciliklerine takdim edilen hediye kutularında da yer almaktadır.

Anılan bu değerli çalışma için Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abbas KETİZMEN’e teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aşağıda Yunus Emre Enstitüs’nden Üniversitemize gönderilen teşekkür yazısı yer almaktadır.

abbas ketizmen yunus emre-1