Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’den MEB Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Cemal YILDIZ’a Ziyaret
4 Şubat 2022 | 16:16

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ; beraberinde Fakültemizin Özel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Necdet KARASU ve Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Muhammet KOÇAK ile birlikte, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Cemal YILDIZ’ı makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ve Fakültemiz ile Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü özelinde yapılabilecek iş birliklerinin de ele alındığı görüşme sonrasında Prof. Dr. Cemal YILDIZ, nazik ziyaretlerinden dolayı, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Prof. Dr. Necdet KARASU ve Prof. Dr. Muhammet KOÇAK’a teşekkür etti.

meb ziyaret-1