Dekanlığımız ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı Arasında İşbirliği Yapılmasına Yönelik Çevrimiçi Toplantı Düzenlendi
15 Şubat 2022 | 17:28

Dekanlığımız ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı arasında işbirliği yapılmasına yönelik toplantı düzenlendi. Toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Fakültemize geçmişte büyük emekler vermiş, halen Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı olarak görev yapan Prof. Dr. H. İbrahim YALIN, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hatice BEKİR ve Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyeleri katılım sağladı.

Çevrimiçi ortamda 14.02.2022 tarihinde düzenlenen toplantıda Üniversitemiz ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi arasında hazırlanması düşünülen protokol kapsamında “Okul Öncesi Eğitim” özelinde yapılabilecek işbirlikleri konuları ve fırsatlar ele alındı.