Prof. Dr. Necdet KARASU Moderatörlüğünde “Otizm Spektrum Bozukluğunda Beslenme Durumu ve Diyet Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi” Konulu Eğitim Semineri Düzenlendi
23 Şubat 2022 | 11:22

Fakültemiz Özel Eğitim Bölümü Başkanı ve aynı zamanda Otizm ve Gelişimsel Bozukluklar Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Necdet KARASU’nun oturum yöneticiliğini yaptığı; “Otizm Spektrum Bozukluğunda Beslenme Durumu ve Diyet Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi” konulu çevrimiçi eğitim semineri düzenlendi.

Otizm ve Gelişimsel Bozukluklar Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen eğitim seminerlerinin ikincisine, Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülçin SAĞDIÇOĞLU CELEP ve Araştırma Görevlisi Merve Esra ÇITAR DAZIROĞLU konuk oldu. Seminere Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, öğretim elemanları, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı.

Prof. Dr. Necdet KARASU’nun açış konuşmasıyla başlayan program, yapılan araştırmaya dayalı sunumların ardından Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL’ın yapmış olduğu kapanış konuşması ve soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

aa-1 aa-1
background image