Kimya Eğitimi Ana Bilim Dalı Personeline “Enfeksiyon Riski ve Hijyen Temel İş Sağlığı ve Güvenliği İlk Yardım Eğitimi” Verildi
1 Mart 2022 | 10:45

Fakültemizin Kimya Eğitimi Ana Bilim Dalı personeline yönelik “Enfeksiyon Riski ve Hijyen Temel İş Sağlığı ve Güvenliği İlk Yardım Eğitimi” başlıklı hizmet içi eğitim programı düzenlendi.

Fakültemizin Hersek Binasında yer alan Kimya Laboratuvarı’nda gerçekleştirilen hizmet içi eğitim programı Eğitim Şube Müdürü Aydın KAYAER’in açış konuşmasıyla başladı. KAYAER, Personel Dairesi Eğitim Şube Müdürlüğü olarak akademik ve idari personelin de talepleri doğrultusunda çok farklı konularda hizmet içi eğitim programları düzenlediklerini ifade etti. Geçtiğimiz yıl, Üniversitemiz akademik ve idari personeline yönelik 51 hizmet içi eğitim programı gerçekleştirdiklerini ifade eden Aydın KAYAER, 2022 yılında da çok farklı ve güncel konularda hizmet içi eğitim programları düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Eğitim Şube Müdürü Aydın KAYAER’in konuşmasının ardından eğitim programına geçildi. Eğitim programı Gazi Üniversitesi Hastanesi hemşireleri Ülker Metin ve Serpil Baş’ın “Enfeksiyon Riski ve Hijyen” konulu sunumuyla başladı. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. Volkan MEDENİ’nin “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” başlıklı dersiyle devam eden eğitim programı, Gazi Üniversitesi Hastanesinde sağlık memuru olarak görev yapmakta olan Gülbahar ALKAŞ’ın “İlk Yardım” konulu dersiyle sona erdi.

Gazi Eğitim Dekanlığı olarak, düzenlemiş oldukları bu hizmet içi eğitim programından dolayı Eğitim Şube Müdürü Aydın KAYAER’e ve ekibine, daha nitelikli bir eğitim hizmeti vermek amacıyla bu eğitimi talep eden Kimya Eğitimi Anabilim Dalı yönetimine ve öğretim elemanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Enfeksiyon Riski ve Hijyen Temel İş Sağlığı ve Güvenliği İlk Yardım Eğitimi-1 Enfeksiyon Riski ve Hijyen Temel İş Sağlığı ve Güvenliği İlk Yardım Eğitimi-1 Enfeksiyon Riski ve Hijyen Temel İş Sağlığı ve Güvenliği İlk Yardım Eğitimi-1 Enfeksiyon Riski ve Hijyen Temel İş Sağlığı ve Güvenliği İlk Yardım Eğitimi-1
background image