Fakültemiz Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğrencileri Bilim ve Teknoloji Haftası Etkinliklerinde
11 Mart 2022 | 09:01

Polatlı Belediyesi ve Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası dolayısıyla 10-11 Mart 2022 tarihinde Alpaslan Türkeş Bilim Merkezi ve Uluğbey Gökevi’nde düzenlenen “Bilim Şenliği"inde; Fizik Eğitimi Ana Bilim dalı öğretim üyesi aynı zamanda bilim merkezinin kurucusu Prof. Dr. Uygar Kanlı öncülüğünde ikinci ve son sınıf öğrencileri topluma hizmet uygulamaları kapsamında bilim atölyeleri ve gösteriler gerçekleştirdiler. İlgili öğretim üyemize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı Belediye Başkanı Sayın Mürsel Yıldızkaya ve aynı zamanda Gazi Eğitim Fakültesi mezunu olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İmralı Kaloç tarafından teşekkür belgeleri verilmiştir.

uygar_kanli-1 uygar_kanli-1 uygar_kanli-1 uygar_kanli-1 uygar_kanli-1 uygar_kanli-1