Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Dekanlığımıza Ziyaret
17 Mart 2022 | 12:07

Üniversitemiz ile Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında eğitim programları, ders planları ve ders gözlemlerinde bulunmak üzere Fakültemize gelen Azerbaycan Devlet Pedagoji Üniversitesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Gülşen NOVRUZOVA ile Elvan CEFEROV, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’ye makamında ziyarette bulundular.

Sıcak ve Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete, Üniversitemiz Eğitim-Öğretim Koordinatörü ve Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. İhsan KALENDEROĞLU da eşlik etti. Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, misafirlerimize fakültemizle ilgili tanıtıcı bilgiler verdi ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Pedagoji-1