Fakültemizde “Prof. Dr. Saim Sakaoğlu, Prof. Dr. Ali Yakıcı söyleşisi ve Bahadır Bıyıklı Karagöz Gösterisi” Gerçekleştirildi
24 Mart 2022 | 21:22

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Üniversitemiz, Altındağ Belediyesi, Hadi Poyrazoğlu Geleneksel Türk Tiyatrosunu Yaşatma Derneği ve Ankaralılar Derneği’nin 21-27 Mart tarihleri arasında ortaklaşa düzenlediği “Hâdi Poyrazoğlu Kukla ve Karagöz Festivali” kapsamında, Prof. Dr. Saim Sakaoğlu, Prof. Dr. Ali Yakıcı söyleşisi ve Bahadır Bıyıklı Karagöz Gösterisi, Neşe Yağız Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir Buluç, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi, Proje Koordinatörleri Umut Şafak Poyraz ile Sanem Arıkan, öğretim üyeleri, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir Buluç, “Gazi Üniversitesi olarak bu tür kültürel etkinlikleri oldukça önemsiyoruz. Ayrıca bu festivalin bir paydaşı olmaktan da mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile festivalin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Açılışta konuşan Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi ise, “Festivalin bir ayağının Gazi Eğitim Fakültesinde gerçekleşmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Festivalin gerçekleşmesinde emeği bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Açılış konuşmaların ardından Prof. Dr. Saim Sakaoğlu, Prof. Dr. Ali Yakıcı söyleşileri ve Bahadır Bıyıklı Karagöz gösterisi gerçekleştirildi. Etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

-1

-1

-1

-1

-1

-1

background image