Bilim Konferanslarının On Birincisine “Ahilikten Politeknik Eğitime Tarihsel Yansımalar” Konulu Konuşmasıyla Prof. Dr. Güray KIRPIK Konuk Oldu
4 Nisan 2022 | 15:34

Fakültemizin  düzenlediği Bilim Konferanslarına bir yenisi daha eklendi. Bilim Konferansları dizisinin on birincisine  “Ahilikten Politeknik Eğitime Tarihsel Yansımalar” konu başlığıyla yapıldı.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen konferansa Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Doç. Dr. Serkan KOŞAR, akademisyenlerimiz, idari personelimiz ve öğrencilerimizin yanı sıra konuşmacı olarak Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güray KIRPIK katıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİNİN açılış konuşmasını yaptığı konuşmaya konuşmacı Prof. Dr. Güray KIRPIK “Ahilik ve Politeknik Eğitim” kavramlarının tanımları ile başladı.

Dünyada Politeknik Eğitim ve İnterdisipliner uygulamalarının da konuşulduğu konferansa Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin uygulamalı eğitime daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirttiği kapanış konuşmasında bilgi ve birikimini katılımcılarla paylaşan Prof. Dr. Güray KIRPIK’a ve konferansı zenginleştirdikleri için de tüm katılımcılara teşekkür etti.

Konferansın Video Kaydı İçin Tıklayınız...

politeknik-1 politeknik-1 politeknik-1
background image