Dekanlık Yönetimimizden Öğrenme, Gelişim, Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine (ÖGEM) Ziyaret
5 Nisan 2022 | 09:44

Dekanlık Yönetimimizin birim ziyaretleri; Fakültemizin Bosna Binası giriş katında bulunan Öğrenme, Gelişim, Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine (ÖGEM) yapılan ziyaret ile devam etti.

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Doç. Dr. Serkan KOŞAR’a ziyaretlerinde; Fakültemizin Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelliler Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri ÖGEM Müdürü Prof. Dr. E. Rüya ÖZMEN, ÖGEM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Arzu DOĞANAY BİLGİ ve Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelliler Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Hanifi SANIR ev sahipliği yaptılar.

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, başarılı çalışmalarından dolayı ÖGEM Müdürü Prof. Dr. E. Rüya ÖZMEN’e teşekkür etti ve bundan sonra yapılabilecek etkinlikler ve projeler  hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

ÖGEM-1