“Eğitimde Kariyer Buluşmaları” Etkinlik Serisinin İlki Gerçekleştirildi
15 Nisan 2022 | 15:13

Gazi Eğitim Fakültesi ile Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezinin (KAPUM) birlikte düzenlediği “Eğitimde Kariyer Buluşmaları” etkinliklerinin ilki 14 Nisan 2022 tarihinde saat 21.00’de, Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalında gerçekleştirildi. “Başarılı Mezunlarımız Öğretmen Adaylarımızla Buluşuyor” başlıklı etkinlikte KPSS’de Türkiye derecesi yapan mezunlarımız, öğretmen adayı öğrencilerimizle buluştu. Etkinliğe 2017 KPSS-Türkçe Öğretmenliği Türkiye Birincisi Soner BORAN, 2020 KPSS-Türkçe Öğretmenliği Türkiye İkincisi Fatma YAVAŞ ve 2017 KPSS-Türkçe Öğretmenliği Türkiye Üçüncüsü Halil KOKKOKOĞLU konuşmacı olarak katıldı.

Moderatörlüğünü Arş. Gör. Gamze DELİOĞLU’nun yaptığı etkinliğin açış konuşmalarını ise Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAPUM) Müdürü Prof. Dr. Demet SOMUNCUOĞLU ÖZERBAŞ ve Fakültemiz Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İhsan KALENDEROĞLU yaptı. Türkiye çapındaki başarılarıyla Fakültemizin gurur kaynaklarından olan mezunlarımız, KPSS’ye nasıl hazırlandıklarını anlatarak bilgi ve tecrübelerini öğretmen adayı öğrencilerimizle paylaştılar. Konuşmalarının ardından başarılı mezunlarımız, öğretmen adayı öğrencilerimizin sorularını da cevaplandırdılar. 

Etkinliğin video kaydını izlemek için tıklayınız...

eğitimde kariyer-1

“Eğitimde Kariyer Buluşmaları”-1 “Eğitimde Kariyer Buluşmaları”-1 “Eğitimde Kariyer Buluşmaları”-1 “Eğitimde Kariyer Buluşmaları”-1 “Eğitimde Kariyer Buluşmaları”-1 “Eğitimde Kariyer Buluşmaları”-1 “Eğitimde Kariyer Buluşmaları”-1
background image