Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Fizik Eğitimi (2. Grup) Lisansüstü Öğrencilerinden Dekanlığımıza Ziyaret
22 Nisan 2022 | 14:30

Üniversitemiz ile Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi arasında düzenlenen işbirliği protokolü kapsamında Fakültemize gelen Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi 2. Grup Yüksek Lisans öğrencileri, Fizik Eğitimi Anabilim Dalımızdaki iki haftalık eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

Dekanlık Toplantı Salonumuzda düzenlenen değerlendirme toplantısına Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcıları Prof. Dr. Şaban ÇETİN ve Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK, Eğitmen hocalarımız Prof. Dr. Musa SARI ve Prof. Dr. Pervin ÜNLÜ YAVAŞ ve Al-Farabi Kazak Ulusal Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencileri katıldı.

Değerlendirme toplantısında söz alan öğrenciler, Fakültemizde iki haftalık süre içerisinde aldıkları eğitimin kendileri çok yararlı olduğunu, Türkiye’ye ve Ankara’ya gelmiş olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

al-farabi-1 al-farabi-1 al-farabi-1 al-farabi-1 al-farabi-1 al-farabi-1