Fakültemizin Coğrafya Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğrencileri Akyurt’ta Fidan Dikim Etkinliğine Katıldı
27 Nisan 2022 | 11:16

Fakültemizin Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ülkü ESER ÜNALDI’nın yönlendirmeleri ile 21 Mart 2022 günü Akyurt Balıkhisar Mahallesinde düzenlenen fidan etkinliğine katıldılar.

Fidan dikim etkinliğine katılan öğrenciler: Sefa GÜRBÜZ (Etkinlik Organizatörü), Talha EKİCİ (Etkinlik Organizatörü), Adem ALTUN, Deniz TATAR, Muhammet ANNABERDİYEV, Orazmamet BALKANOV,  Afranur ÇETİN, Beyzanur ÇEKİÇ, Gizem ERKOÇ, Annadursun SETDAROVA, Bahar GOLBAYEVA,  Kerem YILMAZ, Zeynep HAVUZ, İrem BİLGİÇ.

Bu kapsamda öğrenciler, Çankaya Belediyesi’nin tahsis ettiği araçla fidan dikim alanına giderek fidan dikmişler, bu sayede hem öğrenci hem de geleceğin öğretmenleri olarak yaşanabilir bir dünyaya sosyal sorumluluk bilinci ile katkıda bulunmuşlardır.

Toplumsal katkı ve çevre duyarlılığı anlamında yapmış oldukları bu anlamlı etkinlik için Fakültemizin Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanlığına ve etkinliğe katılan öğrencilere teşekkürlerimizi ve tebriklerimizi sunuyoruz.

FİDAN-1 FİDAN-1 FİDAN-1
background image