Fakültemiz Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Sultan ÇIKRIK Tarafından Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün "Başkent Öğretmen Atölyeleri Projesi" kapsamında "Sağlık Bilgisi" Konusunda Çevrim İçi Seminer Düzenlendi
27 Nisan 2022 | 16:10

Fakültemiz Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Sultan ÇIKRIK tarafından, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün "Başkent Öğretmen Atölyeleri Projesi" kapsamında, Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu, Anıttepe Ortaokulu ve Maltepe Ortaokulu'nda görev yapmakta olan farklı disiplinlerden 83 öğretmene, mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla "Sağlık Bilgisi" konusunda çevrim içi seminer düzenlendi. Soru-cevap bölümü ile sona eren etkinlikte Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu Müdürü Hüseyin OTUZ Arş. Gör. Dr. Sultan ÇIKRIK’a teşekkürlerini iletti.

biyoloji-1 biyoloji-1 biyoloji-1