Fakültemizin Coğrafya Eğitimi Ana Bilim Dalından Güdül Güneyce İlkokulu Öğrencilerine Anlamlı Destek
28 Nisan 2022 | 10:52

Fakültemizin Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi Ana Bilim Dalı 3. Sınıf öğrencileri, Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ülkü ESER ÜNALDI’nın yürüttüğü THU202 Topluma Hizmet Uygulaması dersi kapsamında, Güneyce İlkokulu Müdiresi Cansel AYDOĞDU ile yaptığı işbirliği sonucunda Güdül Güneyce İlkokulu öğrencilerine okul gezisi düzenlendi. Geziye 46 ilkokul öğrencisi (1. sınıflar 12, 2. sınıflar 12, 3. Sınıflar 12, 4. sınıflar 10 kişilik toplam dört grup), Okul Müdiresi, 2 Hizmetli, 4 sınıf öğretmeni ve dersi alan 17 lisans öğrencisi katılım sağladı.

31.03.2022 tarihinde gerçekleştirilen gezi, Anıtkabir’e (Mozole bölümü, Tören Meydanı ve Atatürk Müzesi) ve Anadolu Medeniyetleri Müzesi’ne (Paleolitik Çağ bölümü, Neolitik Çağ bölümü, Kalkolitik Çağ bölümü ve Eski Tunç Çağı bölümü) yapılan ziyaretlerin ardından, Atatürk Orman Çiftliği’nde birlikte yenen yemekle son buldu.

Toplumsal katkı anlamında yapmış oldukları bu anlamlı destek için Fakültemizin Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ülkü ESER ÜNALDI’ya ve öğrencilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 Coğrafya Eğitimi -1  Coğrafya Eğitimi -1  Coğrafya Eğitimi -1
background image