Başkent Öğretmen Atölyeleri Projesi Kapsamında Prof. Dr. Ülkü ESER ÜNALDI Tarafından “Çocuklarımız İçin Su Tasarrufu” Konulu Seminer Verildi
12 Mayıs 2022 | 12:05

Başkent Öğretmen Atölyeleri Projesi kapsamında Fakültemiz Türkçe ve Sosyal bilimler Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ülkü ESER ÜNALDI tarafından 50.Yıl Şehit Uhud Kadir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Çocuklarımız İçin Su Tasarrufu” konulu bir seminer verildi. Seminerde su kaynaklarının aşırı kullanım ve kirletilmesine vurgu yapılarak, görünür ve görünmez su tasarrufu kapsamında su, elektrik ve kâğıt tasarruflarına değinildi.

Sosyal sorumluluk ve toplumsal farkındalık adına yapmış oldukları bu anlamlı destek için Fakültemizin Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ülkü ESER ÜNALDI’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Başkent Öğretmen Atölyeleri -1