Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı Tarafından Öğretmenlik Uygulaması Derslerinin Görüşüldüğü Fakülte-Okul İş Birliği Toplantısı Düzenlendi
12 Mayıs 2022 | 17:32

Fakülte-Okul İş birliği kapsamında Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığınca, Öğretmenlik Uygulaması dersinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla, 11.05.2022 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL'ın teşriferiyle F Blok Konferans Salonunda bir toplantı düzenlendi.

Millî Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBSİS) İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sorumlusu Yılmaz YILDIRIM, uygulama okul müdürleri, koordinatörleri, öğretmenler ve öğretim elemanlarının katıldığı toplantıda bilgi paylaşımının ardından soru cevap bölümüne geçildi. Oldukça verimli bir şekilde geçen toplantı, sorularına yanıt bulan katılımcıların memnuniyetlerini dile getirmesiyle sona erdi.

Toplantıya katılım sağlayan Kıymetli katılımcılara, toplantıyı planlayan uygulama koordinatörlerimiz Prof. Dr. Saide ÖZBEY ve Öğr. Gör. Betül TOKGÖZ'e ve emeği geçen tüm öğretim elemanlarına teşekkürlerimizi sunarız.

okul-1 okul-1 okul-1 okul-1 okul-1