TÜBİTAK 2022 Bilim Söyleşileri Kapsamında Doç. Dr. Abdullah TÜRKER Tarafından “Su Okuryazarlığı” Konulu Seminerler Verildi
13 Mayıs 2022 | 17:23

Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Abdullah TÜRKER, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından desteklenen 2022 Bilim Söyleşileri kapsamında 20.04.2022 tarihinde Ankara-Çankaya Or-An Perihan İNAN Ortaokulu’nda; 29.04.2022 tarihinde ise İstanbul-Büyükçekmece Mimaroba Ortaokulu’nda “Su Okuryazarlığı” başlığında konferanslar verdi.

Sosyal sorumluluk, bilinçli tüketim ve toplumsal farkındalık adına yapmış oldukları bu anlamlı destek için Fakültemizin Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah TÜRKER’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

tübitak-1 tübitak-1 tübitak-1 tübitak-1 tübitak-1