Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Başkanlığınca Okullardaki Rehberlik ve Danışmanlık Uygulamalarının Ele Alındığı Fakülte-Okul İş Birliği Toplantısı Düzenlendi
13 Mayıs 2022 | 17:24

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Başkanlığınca, Fakülte-Okul İş Birliği kapsamında  okullardaki Rehberlik ve Danışmanlık Uygulamalarının etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla, 12.05.2022 tarihinde Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL'ın teşriferiyle Resim-İş Eğitimi Binası Neşe YAĞIZ Konferans Salonunda bir toplantı düzenlendi.

Uygulama okul müdürleri, koordinatörleri, öğretmenler ve öğretim elemanlarının katıldığı toplantı, karşılıklı görüş alışverişi, aksayan yönler, çözüm önerileri, soru-cevap bölümü ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Toplantıya katılım sağlayan Kıymetli katılımcılara, toplantıyı planlayan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Başkanlığına, katılımcılara ve emeği geçen tüm öğretim elemanlarına teşekkürlerimizi sunarız.

Rehberlik -1

Rehberlik -2