Prof. Dr. Salih ŞAHİN ve Doç. Dr. Çelebi ULUYOL’dan Mamak e-Twinning Proje Şenliğine Destek
18 Mayıs 2022 | 14:01

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü e-Twinning Proje Şenliği açılışı 17.05.2022 tarihinde Ege İlkokulu Koordinatörlüğünde Nata Vega Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mamak ilçesinde yer alan okulların çeşitli projelerle katılım sağladığı proje sergisine Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ÖZEL, e-Twinning Türkiye koordinatörü Mehmet Fatih DÖĞER, okul müdürleri, öğretmenler, veliler, çok sayıda öğrenci ve konuklar yoğun katılım sağladı.

Etkinliğe Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salih ŞAHİN ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çelebi ULUYOL iki farklı atölye ile destek oldu. Prof. Dr. Salih ŞAHİN, erozyonla mücadelede ağaçlandırmanın önemine vurgu yapan ve ağaç köklerinin suyu tutmadaki önemini anlatan atölye ile Doç. Dr. Çelebi ULUYOL ise robotik kodlama atölyesi ile gelen veli ve öğrencilere tanıtım yaparak konukların uygulamaları kendilerinin test etmelerine imkân verdiler.  

Yapmış oldukları bu anlamlı destek için Fakültemizin Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salih ŞAHİN ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Çelebi ULUYOL’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Prof. Dr. Salih ŞAHİN-1 Prof. Dr. Salih ŞAHİN-1 Prof. Dr. Salih ŞAHİN-1
background image