Dr. Öğretim Üyesi Erol BATIRBEK’e Vefa Programı ve Erol BATIRBEK Atölyesi Mezun Öğrencileri Resim Sergisi Gerçekleştirildi
25 Mayıs 2022 | 16:43

Fakültemizin Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı mezunu ve mensubu olan, Fakültemize 40 yıl boyunca hizmet etmiş ve yakın bir gelecekte emekliliğe hazırlanan Dr. Öğr. Üy. Erol Batırbek’e vefa programı düzenlendi. Programa Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, öğretim üyeleri, Erol Batırbek Resim Ana Sanat atölyesi mezunları ve öğrencilerimiz katıldılar.  Neşe Yağız Konferans salonunda düzenlenen programının açılışında Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Meliha YILMAZ ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL bir konuşma yaparak Dr. Öğr. Üyesi Erol BATIRBEK’e emeklerinden dolayı teşekkür etti. Programda Prof. Dr. Güler AKALAN, Doç. Dr. Osman ÇAYDERE, Emekli Öğretim Üyesi Nurettin Şahin ve mezun öğrencilerimiz söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Vefa programı, kesilen pastanın ardından Erol BATIRBEK Atölyesi mezun öğrencilerinin karma resim sergisiyle devam etti. Düzenlenen kokteylde bir araya gelen Anabilim Dalımız öğretim elamanlarımız ve mezunlarımız hasret giderip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Düzenlemiş oldukları böylesine ince bir düşünce ürünü vefa etkinliği için Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

b1-1 b1-1
background image