Öğrenci Futbol Takımımız Geleneksel Olarak Düzenlenen Rektörlük Kupasında Turnuva İkinciliğini Kazandı
25 Mayıs 2022 | 17:16

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “24. Fakülte ve Yüksekokullar Arası Rektörlük Kupası Öğrenci Kategorisi Futbol Turnuvası” final maçı ile sona erdi.

Rektörlük Futbol Sahasında oynan final maçında Fakültemiz öğrencilerinden oluşan futbol takımımız, Tıp Fakültesi ile karşı karşıya geldi. Maçı 2-1’lik skorla kaybeden takımımız turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Kupa töreninde turnuvada ikinci olan takımımız oyuncuları, kupa ve madalyalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı POLAT’ın ellerinden aldılar.

Turnuvada üçüncü olan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu oyucularına ödüllerini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ ve dördüncü olan Teknoloji Fakültesi oyuncularına ise Rektörlük Sosyal İşler Kurum Koordinatörümüz Prof. Dr. Selami CANDAN takdim ettiler.

Elde ettikleri turnuva ikinciliği başarısından dolayı Gazi Eğitim Fakültesi Futbol Takımı oyuncularımızı tebrik ediyor ve kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

futbol-1