Gazi Eğitim’e Emek Verenlerden Şair Ali AKBAŞ Türkçe Topluluğunun Davetlisi Olarak “Çocuk ve Şiir” Konulu Söyleşi Etkinliğine Katıldı
26 Mayıs 2022 | 10:52

Şair Ali AKBAŞ, Fakültemizin öğrenci topluluklarından Türkçe ve Sosyal Alanlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma AÇIK’ın akademik liderliğinde faaliyetlerini sürdüren Türkçe Topluluğu’nun davetlisi olarak topluluk tarafından düzenlenen söyleşi etkinliğine konuk oldu.

Fakültemizin Enstitü olarak hizmet verdiği dönemi içeren 1973-1979 yılları arasında Gazi Eğitim Enstitüsü Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Şair Ali AKBAŞ’ın konuşmacı olduğu söyleşi etkinliği, 25.05.2022 tarihinde F Blok Konferans Salonunda gerçekleşti. Programa Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Türkçe ve Sosyal Alanlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma AÇIK, Öğretim Üyeleri ve öğrenciler katılım sağladı. Şair Ali AKBAŞ’ın edebiyat ve şiire dair tespitlerinin ve deneyimlerini aktardığı, oldukça hoş ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlik soru-cevap bölümünün ardından teşekkür konuşmalarıyla sona erdi.

Düzenlemiş oldukları etkinlikten dolayı Fakültemizin Türkçe Topluluğu Akademik Lideri Prof. Dr. Fatma AÇIK’a, topluluk Başkanına, Üyelerine ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

 

aa1-1 aa1-1 aa1-1 aa1-1
background image