Doç. Dr. Osman ÇAYDERE Grafik Tasarım Atölyesi “19 Mayıs Gençlik Sergisi ve Etkinlikleri” Gerçekleştirildi
26 Mayıs 2022 | 17:05

Fakültemizin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim –İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman ÇAYDERE yönetimindeki Grafik Tasarım Atölyesi’nin düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Sergisi ve Etkinlikleri Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR, Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Halil İbrahim BÜLBÜL, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Program, açış konuşmalarının ardından 19 Mayıs temalı kapı sergisi ile devam etti. Doç. Dr. Osman ÇAYDERE Grafik Tasarım Atölyesi öğrencilerinin hazırlamış oldukları birbirinden başarılı grafik tasarımlar farklı bir konsept ile Ana Bilim Dalımızdaki odaların kapılarına asılarak sergilendi. İkinci kat koridorunun başındaki mini sergi alanında ise multivizyon gösterisi ve dijital sergi izleyicilerle buluştu. Son olarak Ana Bilim Dalı Binamız önünde hazırlanan etkinlik alanına geçildi. Etkinlik alanında öğrenciler tarafından canlı müzik dinletisi gerçekleştirildi. Binamız dış cephesi üzerine yansıtılarak hazırlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı temalı multivizyon gösterisi ile program son buldu. Etkinlikler izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Düzenlemiş oldukları bu anlamlı etkinlikten dolayı Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanlığına ve Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Osman ÇAYDERE’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.

r1-1

r1-2

r1-3

r1-4

r1-5

r1-6

r1-7

background image