TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programına Başvuru Hazırlıkları Kapsamında Dekanlığımızca Düzenlenen Çalıştay Tamamlandı
27 Mayıs 2022 | 11:27

Gazi Eğitim Fakültesi olarak önümüzdeki 2022-2. başvuru döneminde, üniversitelerde öğrenim görmekte olan önlisans ve lisans öğrencisinin/öğrencilerinin hazırladıkları araştırma projelerinin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzemesi, seyahat, hizmet alımı giderleri için hibe desteği sağlamayı amaçlayan TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programına yoğun bir katılım sağlamayı hedeflemekteyiz. Bu amaca yönelik olarak organize ettiğimiz hazırlık ve ön kuluçka çalıştayları 23-26 Mayıs 2022 tarihleri arasında Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Felsefe Grubu Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan EŞİCİ liderliğinde tamamlandı.

Oldukça verimli geçen çalıştayın ardından bundan sonraki süreçte yapılacak olan iş takvimi planlandı. Sağlamış olduğu katkılar, destek dolayısıyla Felsefe Grubu Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Hasan EŞİCİ’ye, Danışman Öğretim Elemanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

 

çal1-1 çal1-1 çal1-1 çal1-1
background image