Fakültemiz Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Lisans Öğrencileri Mezunlar Çalıştayı-2 Kariyer Planlama Etkinliği Kapsamında Mezunlarımız ile Bir Araya Geldi
31 Mayıs 2022 | 11:05

Birincisi 10 Aralık 2021 tarihinde düzenlenen Mezunlar Çalıştayı etkinliğinin ikincisi 27 Mayıs Cuma günü saat 14.00’da Fakültemiz F Blok Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Gazi Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAPUM) Müdürü Prof. Dr. Demet SOMUNCUOĞLU ÖZERBAŞ, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Musa SARI, Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri ve mezunların katıldığı etkinliğe lisans öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

“Kariyer Planlama” temasıyla düzenlenen etkinlikte Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Üniversitemiz KAPUM Müdürü Prof. Dr. Demet SOMUNCUOĞLU ÖZERBAŞ, Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ ve Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali GÜL tarafından açılış konuşmaları yapıldı. Açılış konuşmalarında lisans öğrencileri için bu tür etkinliklerin öneminden, öğrenci ve mezun buluşmalarının faydalarından, mezunlar ile iletişimin devam ettirilmesinin öneminden ve geleceğe yönelik olarak yapılması planlanan “mezun kart” gibi uygulamalardan bahsedildi.

Etkinliğin son bölümünde konuşmacılara teşekkür ve fidan dikim belgeleri takdim edildi. Etkinlik, katılımcılara çay-kahve ikramı ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Fotoğraflar-1

Fotoğraflar-1

Fotoğraflar-1

Fotoğraflar-1

Fotoğraflar-1

 

 

background image