Fakültemiz Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğrencileri Söyleşi ve İmza Günü Etkinliğinde Prof. Dr. Ertunç GÜNDÜZ ile Buluştu
31 Mayıs 2022 | 09:05

Fakültemiz Biyoloji Eğitimi tarafından düzenlenen Söyleşi ve İmza Günü etkinliğinde Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertunç GÜNDÜZ öğrencilerimiz ile bir araya geldi.
25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 14.00’da Fakültemiz F Blok Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ, Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri, lisans öğrencilerimiz, biyoloji ve fen bilimleri öğretmenleri katıldılar.
Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ ve Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet YILMAZ tarafından açılış konuşmaları yapılan etkinlikte Prof. Dr. Ertunç GÜNDÜZ’ün özgeçmişleri katılımcılara sunuldu.
Prof. Dr. Ertunç GÜNDÜZ etkinliğin söyleşi bölümünde, biyoloji alanında bilimsel kitapların önemi, bilimsel bilgiye ulaşmada kitapların rolü, kitap hazırlama ve yayınlama sürecindeki sorunlar gibi konularda katılımcılar ile tecrübelerini paylaştı, soru-cevap kısmında ise öğrencilerimizden gelen soruları cevapladı.
Söyleşinin ardından Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, teşekkür ve fidan dikim belgelerini Prof. Dr. Ertunç GÜNDÜZ’e takdim etti. Etkinlik, Prof. Dr. Ertunç GÜNDÜZ’ün kitaplarını imzalamasıyla sona erdi.

Fotoğraflar-1

Fotoğraflar-1

Fotoğraflar-1

Fotoğraflar-1

background image