Fakültemizde eTwinning Hizmet Öncesi Öğretmen Eğitimi Akademisi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
1 Haziran 2022 | 10:53

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülen eTwinning Hizmet öncesi Öğretmen Eğitimi Akademisi (Initial Teacher Education Institution) faaliyetleri kapsamında 30 Mayıs 2022 tarihinde F Blok Konferans Salonunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda eTwinning Ankara İl Koordinatörleri Esma Güllü EGİN “eTwinning Faaliyeti Nedir? Öğrenci ve Öğretmene Katkısı Nedir?”, Özlem YILDIZ “eTwinning Projeleri Nasıl Uygulanır? “ konularındaki sunumlarını gerçekleştirdiler.

Fakültemiz eTwininning komisyonu üyeleri Prof. Dr. Uygar KANLI ve Prof. Dr. Serçin KARATAŞ yönetiminde, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Fakültemiz 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin mesleki yaşantılarında farkındalık oluşturmak amaçlandı. Toplantı sonunda katkılarından ve sunumlarından dolayı eTwinning Ankara il koordinatörlerine teşekkür belgesi verildi.

Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak öğrencilerimize sağladıkları destek ve katkılarından dolayı Fakültemiz eTwininning komisyonu üyeleri Prof. Dr. Uygar KANLI ve Prof. Dr. Serçin KARATAŞ’a, eTwinning Ankara İl Koordinatörleri Esma Güllü EGİN ile Özlem YILDIZ’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

-1 -1 -1 -1
background image