Dekanlığımızın Fakülte Sekreterliği Biriminde Görev Değişimi
3 Haziran 2022 | 17:14

Köklü Eğitim Kurumumuz Gazi Eğitim Fakültemizin Fakülte Sekreterliğini 06.01.2021 itibariyle başarıyla yürüten Cumhur ŞEKERCİ, emekliliği nedeniyle görevini; Fakültemizin Bilgisayar İşletmeni kadrosunda olup 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13/b-4 maddesi ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 86.ve 175. maddeleri uyarınca daha önce Üniversitemizin Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda Yüksekokul Sekreteri Vekili olarak görev yapan Leyla KAYA’ya devretmiştir.

Fakültemize vermiş olduğu emek ve hizmetlerinden dolayı Sayın Cumhur ŞEKERCİ’ye teşekkür ederken, kendisine emeklilik hayatında sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam; Sayın Leyla KAYA’ya yeni görevinde başarı ve kolaylıklar diliyoruz.

devir teslim-1 devir teslim-1