Doç. Dr. Nazife Burcu TAKIL "Çevre ve Çocuk Akademisi ile Ortak Evimiz Dünya Çocuk Hikâye Seti" Projesine Katkılarından Dolayı Bakanımız Sayın Murat KURUM Tarafından Plaketle Onurlandırıldı
10 Haziran 2022 | 11:28

Dünya Çevre Günü münasebetiyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının hazırlamış olduğu "Çevre ve Çocuk Akademisi ile Ortak Evimiz Dünya Çocuk Hikâye Seti" tanıtımı gerçekleştirildi.

Çocukları doğa ve çevre bilinci, iklim değişikliği, geri dönüşüm, sıfır atık gibi konularda bilinçlendirilmek amacıyla oluşturulan hikâye setinde Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Türkçe Eğimi Ana bilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Nazife Burcu TAKIL da yazar ve eser inceleme kurulu üyesi olarak görev aldı.

Çocuk edebiyatı alanında akademisyen ve yazar olarak çalışmalar yapan Doç. Dr. Nazife Burcu TAKIL’ın iklim değişikliği ve çevre bilinci üzerine kaleme aldığı “Kuyruklu Yıldız Efsanesi” “Geri Sayım” isimli fantastik hikâyeleri ve projeye katkıları sebebiyle Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat KURUM tarafından plaketle onurlandırıldı. Doç. Dr. Nazife Burcu Takıl’a plaketi, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER tarafından verildi.

Konuya ilişkin haber bağlantısı için tıklayınız.

 

nt1-1 nt1-1
background image